søndag den 8. august 2010

Første indlæg DOWN UNDER

Sorry guys ! Det har været rigtig meget at se til, så har ikke haft tid til at blogge før nu.

Jeg har det fantastisk, elsker det allerede! Er enormt glad for den familie jeg er havnet i, de har taget imod mig med åbne arme og fået mig til at føle mig som en del af familien. Det har taget mig med rundt mange forskellige steder - Allerede en af de første dage tog de mig med ud for at vise mig Melbourne by night - det er en fantastisk by !
De første 2 uger har jeg boet sammen med Isa - en brasiliensk udvekslingsstudent ( som har været her i 6 måneder) - Det har været SUPER hyggeligt! hun har hjulpet mig enormt meget. Vist mig byen, lært mig hvordan man bruger den offentlige transport osv. Vi går begge på Maribyrnong, og det har været rigtig rart at have en man kender de første dage.

Skolen er meget anderledes en det jeg er vant til, og de første dage var lidt hårde.. folk var ikke særlig imødekommende og jeg var stadig ikke var kommet af med mit jetlag - Men det bliver langsomt bedre og bedre, har fundet et par stykker, som er rigtig søde. Har stadig ikke helt vænnet mig til at gå med skoleuniform - man ser enormt kikset ud!! og skoene er de værste! kæmpe sorte klodser...


På min fødselsdag blev jeg vækket med sang og gaver (som var viklet ind i tape !!) Og jeg fik et meget fint kort fra Isa og Chris hvori der stod : " even though you're danish, happy birthday"

Om formiddagen tog vi i Melbourne Zoo - og jeg så første gang kænguruer, koaler og mit nye favorit dyr.. Wombatten! Det er det mest nuttede dyr ever.
Senere tog familien, Isa og min counselor Emanuel mig med ud at spise på en italiensk restuarant - Alt i alt en super hyggelig dag!Det var alt fra mig - lover at skrive når der sker noget spændende xoxo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar